CEB-BEC npo on LinkedIn
Corporate

Nieuw in de normalisatie?

Vind snel je weg en klik hier.

Veelzijdigheid: een gepaste visuele uitdrukking van het BEC

Dit samengestelde beeld komt u vaker tegen in BEC-communicatie: het is ons centrale beeld, ons visueel herkenningspunt voor de buitenwereld. 
 
Het beeld drukt met name de veelzijdigheid uit van normtoepassing. Elektrotechnische normen zijn immers overal, dat leest u ook op deze website (onder 'wat is een norm').

Normen zijn overal... het BEC ook

Een operator als het BEC is ook overal: overal waar u elektrotechnische normen nodig hebt of mee wil vormgeven. Wat uw activiteit ook is, als die zich afspeelt binnen het domein van elektrotechniek en elektronica, dan kunt u op het BEC rekenen als deskundige, als begeleider, als adviseur.

Voordelen

Veelzijdigheid is ook het trefwoord wanneer het over de voordelen van normalisatie gaat. Als bedrijf, consument of overheid zijn er bijzonder veel goede redenen om gebruik te maken van normen. En waarom niet mee de normen van morgen bepalen? Het kan allemaal. Deze website helpt u graag op weg (onder 'normontwikkeling'). 
 
Ziet u trouwens de kinderen in ons beeld? Zij zijn de burgers van een maatschappij waarin elektrotechniek een enorme rol speelt, en waar dus veiligheid van essentieel belang is. Als dat geen goede reden is om normen naar waarde te schatten. 
 

Registreer u vandaag